2013-01-15 10:50:05
Φωτογραφία για Απέρριψε για μάρτυρα υπεράσπισης του, την «πέτρα του σκανδάλου» [video]
Η νεαρή μαροκινή που προκάλεσε σάλο με το «σκάνδαλο Μπαρλουσκόνι» και έφερε τον Καβαλιέρε στην δύσκολη θέση να αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικη επί πληρωμή, ενημερώθηκε από τους δικηγόρους του Ιταλού μεγιστάνα, να μην εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του.

Η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ή όπως έγινε γνωστή ως Ρούμπι, έδωσε χθες το παρόν στο δικαστήριο του Μιλάνου για τελευταία φορά τραβώντας όλα τα βλέμματα και βέβαια τα φλας των φωτογράφων με τους δημοσιογράφους να την πολιορκούν για μια δήλωση.

Η 20 χρονη που έκλεψε την καρδιά του Μπερλουσκόνι, έχει αρνηθεί σε δημόσιες τοποθετήσεις αλλά και ενώπιον του εισαγγελέα πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον Μπερλουσκόνι όταν ήταν μόλις 17 ετών, έναν ισχυρισμό που διατυπώνει με κάθε ευκαιρία και ο Καβαλιέρε.

Οι δικηγόροι του Μπερλουσκόνι εκτιμούν πως η νεαρή δεν θα προσφέρει κάτι στην υπόθεση, αντίθετα θα στρέψει με την παρουσία της και πάλι την κοινή γνώμη εναντίον του Καβαλιέρε σε μια χρονική περίοδο που ο βετεράνος πολιτικός προσπαθεί να κερδίσει όσους περισσότερους ψηφοφόρους μπορεί.


Το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημα της εξαίρεσης της Ρούμπι, ως μάρτυρα υπεράσπισης όχι όμως και το αίτημα της αναβολής της δίκης με την αιτιολογία πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του σωστά ενώ βρίσκεται σε προεκλογική εκστρατεία για προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κερδίσει τις γενικές εκλογές και για τέταρτη φορά την πρωθυπουργία της χώρας.

Το αίτημα απορρίφθηκε και η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά. Αν ο Μπερλουσκόνι κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και 15 χρόνια. ωστόσο έχει το δικαιώματα έφεσης που θα καθυστερήσει την τελική απόφαση ακόμα και χρόνια.
exelixeis.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ