2012-04-09 08:44:23
Φωτογραφία για ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ;
Ως ανυπέρβλητο εμπόδιο παρουσιάζει η εφημερίδα «Goal» το οικογενειακό πρόβλημα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με αποτέλεσμα ο Βάσκος να έχει ήδη αποφασίσει την αποχώρησή του από την Ελλάδα!

Η απόφασή του βέβαια θα ανακοινωθεί, όπως έχει επανειλημμένως πει ο ίδιος, μετά το Πάσχα, άλλωστε το ξεκαθάρισε και στην χθεσινή συνέντευξη τύπου πως δεν επιθυμεί το ζήτημα της παραμονής του να γίνει σήριαλ, αλλά τα δημοσιεύματα επιμένουν Σύμφωνα λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα βρίσκεται στο πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν, καθώς το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον υποχρεώνει να επιστρέψει στην Ισπανία και η οικογένειά του, τον πιέζει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η απόφασή του είναι, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οριστική και δεν έχει να κάνει με το ενδεχόμενο ανάληψης τεχνικής ηγεσίας κάποιας ισπανικής ομάδας, αφού ακόμη και αν δεν βρεθεί πρόταση από ομάδα της πατρίδας του – για την ώρα άλλωστε δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό – το προσωπικό του ζήτημα είναι τόσο σοβαρό που αναγκάζεται να πάρει την απόφαση αυτή ακόμη και αν δεν εργαστεί την επόμενη σεζόν.


Από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει ο Βαλβέρδε στον πάγκο των ερυθρόλευκων και αρκετοί είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν, τελικά, να τον κρατήσουν.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι βοηθοί του Ασπιάθου και Ποθάνκο φέρονται να θέλουν να παραμείνουν στον Ολυμπιακό και από την ομάδα δεν φαίνονται καθόλου αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί και ίσως σημαντικό ρόλο σε αυτές τις συζητήσεις να παίξει και το αν θα υπάρχει ομάδα που θα ζητάει το τωρινό ερυθρόλευκο προπονητικό τιμ. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ