2012-04-09 08:43:51
Φωτογραφία για Eργα και Ημέρες  Βρούτση στην Ανδρο!
Του ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΠΑΣΑΝΤΗΤις τελευταίες εβδομάδες αρκετές ήταν οι κλήσεις, οι εκκλήσεις καιοι προσκλήσεις για να κατέβει στις εκλογές με τη ΝΔ στις Κυκλάδες κάποιοςεπιφανής ανδριώτης. Πρώτος-πρώτος ο γιατρός Θεοδόσης Σουσούδης! Οι 3.220 ψήφοιπου πήρε στις δημοτικές εκλογές και ήρθε δεύτερος για λίγους ψήφους διαφορά απότον πρώτο ήταν μέγα θέλγητρο. Ο Θ. Σουσούδης δεν δέχθηκε γιατί όπως δήλωσε ηθέση του είναι στην Άνδρο, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στοΔημοτικό Συμβούλιο. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι στους οποίουςαπευθύνθηκε η ΝΔ μέχρι στιγμής αρνήθηκαν.

Οι αρνήσεις έχουν να κάνουν και με τα όσα έγιναν στις δημοτικέςεκλογές του 2010. Τότε με αποκλειστική ευθύνη του Γιάννη Βρούτση η ΝΔ «τα έκανεθάλασσα» στο νησί. Ο λόγος; Ο συγκεκριμένος βουλευτής της ΝΔ κόντρα σε κάθεπολιτική λογική στήριξε προσωπικά τον Γιάννη Γλυνό βαφτίζοντας έναν γνωστόαριστερό (ΚΚΕ και μετά ΣΥΡΙΖΑ) σαν …«δεξιό»!!! Και το έκανε γιατί ήθελε να αποκλείσεικάθε άλλον του πολιτικού του χώρου ώστε να μετατρέψει τις Κυκλάδες σε πολιτικόβιλαέτι του
. Αυτά έκανε ο κ Γ. Βρούτσης και αυτά εισπράττει η ΝΔ σήμερα. Αυτά γιατην ιστορία.Σήμερα μπροστά στις εθνικές εκλογές έχουμε ένα πολυδιασπασμένο πολιτικότοπίο. Άλλωστε λόγω μνημονίου έχει αυξηθεί η …πολιτική ανταγωνιστικότητα! Ήδηυπάρχουν πέντε σχήματα και πλήθος υποψηφίων που διεκδικούν ψήφους προς ταδεξιά. Ζητείται, λοιπόν, κάποιον για να μαζέψει τα «ασυμμάζευτα» στην Άνδρο Φυσικά ούτε λόγος να βοηθήσουν τη ΝΔ οι «αριστεροί» φίλοι του ενλόγω βουλευτή. Αυτοί είναι «ταμένοι» αλλού. Τομόνο που θα κάνουν είναι να «σπρώξουν» μερικούς συντηρητικούς σταυρούς στο φίλοτους…  Πώς να ξεχάσουνόμως οι Ανδριώτες την πολιτική ευθύνη και τις προσωπικές στρατηγικές του κ.Βρούτση όταν αυτός είναι ο αποκλειστικός υπαίτιος για τα «χρίσματα» και τα«επιχρίσματα» της ΝΔ στις Κυκλάδες. Και είναι αυτός πίσω από αυτούς που δημιούργησαντην αθλιότητα των σκουπιδιών στους δρόμους και στις θάλασσες της Άνδρου εδώ καιένα χρόνο; Υπάρχουν συγκριμένες πολιτικές ευθύνες για την κατάρρευση στηθάλασσα της μοναδικής και υπερκορεσμένης χωματερής του νησιού στο Αιγαίο.Εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι σκουπίδια έπεσαν στη θάλασσα. Ο δήμαρχος που στήριξεο Γιάννης Βρούτσης ήταν επί 12ετία δήμαρχος στο νησί. Ήταν επί 8ετία υπεύθυνοςμαζί με τους κομμουνιστές φίλους του υπεύθυνος για τον Ενιαίο Σύνδεσμο Άνδρουκαι δεν έκανε τίποτα.

Το μόνο που έκανε και συνεχίζει να κάνει ο «φίλος» του κ. Βρούτσηείναι η υποβάθμιση των μοναδικών αρχαίων οικισμών του Στρόφιλα και της Ζαγοράςκαι να απαξιώνει τουριστικά την Άνδρο! Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για τογεγονός ότι έγινε η Άνδρος δακτυλοδεικτούμενη. Μέχρι και οι Financial Times κατέγραψαν όσα περιέγραψε σημαντικός Άγγλοςεπισκέπτης του νησιού μας!Οι ανδριώτες ξέρουν πια ποιοι έχουν τις ευθύνες για τον λόγο αυτόγύρισαν την πλάτη στον κ. Βρούτση που επισκέφθηκε το νησί στον εορτασμό τηςΘεοσκεπάστου, τον σταμάτησαν στην πόρτα της εκκλησίας το βράδυ και τον«έκραξαν» όταν βγήκε για βόλτα το πρωί.

Συμπέρασμα: Στην Άνδρο πήραν είδηση τα αριστεροδεξιά προσωπικά πολιτικάπαιχνίδια του κ. Βρούτση. Είναι αργά ο εκ Νάξου πολιτευτής της ΝΔ που έπαιξεαυτά τα παιχνίδια να αναζητά στήριξη. Γιατί όπως έλεγε θυμόσοφα κάποτε παλαιόςπολιτικός «Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια…».
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ