2013-09-08 15:53:11
Φωτογραφία για Έστησαν παράνομο καζίνο στην Aμαλιάδα
«Χοντρό» παιχνίδι είχε στηθεί στο βάθος ενός καφενείου με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου στην Αμαλιάδα, όπου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με πράσινη τσόχα παιζόταν το παράνομο τυχερό παιγνίδι πόκερ «Texas Hold'em». Μάλιστα, ο τζόγος είχε... «φουντώσει» για τα καλά και τα ποσά που ποντάρονταν αυξάνονταν διαρκώς.

Όταν οι άνδρες της Ασφαλείας Πύργου και Αμαλιάδας έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση στο κατάστημα, βρήκαν και κατέσχεσαν πάνω στο τραπέζι 1.910 ευρώ και 567 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και ένα μεταλλικό βαλιτσάκι, μαζί με τα τραπουλόχαρτα και ένα τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναγράφονταν τα ονόματα των παικτών που συμμετείχαν στο απαγορευμένο παιχνίδι.

Ο 34χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη μαζί με τον 48χρονο dealer και οκτώ παίκτες, έξι άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας από 28 ως 67 χρόνων και όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενοι για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων. Η 34χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε και οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ