2013-11-18 22:44:09
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στην προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον δεύτερο «τελικό» με τη Ρουμανία, η Εθνική Ελλάδας.

Σε εξαιρετική ατμόσφαιρα με πολλά πειράγματα μεταξύ των παικτών και άκρως θετικό κλίμα έγινε σήμερα η τελευταία προπόνηση των διεθνών μας στην Ρουμανία. Το πρόγραμμα από τον Φερνάντο Σάντος κράτησε 45 λεπτά με αρκετούς Έλληνες φιλάθλους να δίνουν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου και τον Γιώργο Σαρρή να είναι στο πλευρό της ομάδας.

Το πιο μεγάλο ενδιαφέρον είχε φυσικά να κάνει με το εσωτερικό δίτερμα όπου όμως δεν φάνηκαν οι τελικές προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν αναμένεται πάντως να κάνει πολλές αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με βάση τις τελευταίες ενδείξεις το επικρατέστερο αρχικό σχήμα της Ελλάδας για τη... μάχη της Τρίτης στην Ρουμανία (21.00) θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Χολέμπας, Μανιάτη, Τζιόλη, Καραγκούνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου.


Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά) και Παπασταθόπουλο-Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης, Τζιόλης και Καραγκούνης (αντί του τιμωρημένου Κατσουράνη) και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Μήτρογλου (κορυφή).

Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Μανωλάς αντί του Σιόβα και ακόμα μίας αλλαγής που μπορεί να αφορά στον άξονα ή στα άκρα. Ο Σάντος μίλησε στους παίκτες του στο πλαίσιο της προπόνησης, ζητώντας τους το καλύτερο δυνατό. Οι δειθνείς είναι πανέτοιμοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά έχοντας ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους στείλει στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ