2012-05-12 16:27:38
Φωτογραφία για Ο Μουρίνιο θέλει τον Ιβάνοβιτς στην Μαδρίτη!
Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Ρεάλ και είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στην Τσέλσι για τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτουν το Σάββατο αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ,ο Ζοζέ Μουρίνιο βλέπει στο πρόσωπο του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς τον παίκτη-κλειδί για την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης, από τη στιγμή που ο Σέρβος διεθνής άσος μπορεί να καλύψει με την ίδια άνεση τόσο τη θέση του δεξιού μπακ όσο και αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Βάσει των δημοσιευμάτων, ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο Ιβάνοβιτς είναι ιδανική λύση για να καλύψει το κενό του Ρικάρντο Καρβάλιο που αποχωρεί από την ενεργό δράση, με τους "μερένγκες" να εμφανίζονται μάλιστα διατεθειμένοι να προσφέρουν σχεδόν 19.000.000 ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από την πλευρά της η Τσέλσι αναμένεται να ζητήσει γύρω στα 25.000.000 ευρώ, με τον πρόεδρο της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ να μην είναι ωστόσο "ζεστός" στο να δαπανηθούν τόσα χρήματα για αμυντικό παίκτη από τη στιγμή που δόθηκαν πέρυσι 30.000.000 ευρώ για τον Φάμπιο Κοεντράο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ