2024-08-27 10:16:45
Φωτογραφία για Τέλος ο Κωνσταντάρας με τον ΣΚΑΙ: Υπογράφει στο OPEN

 



Ο κύβος ερίφθη, οριστικά αυτή την φορά και παρά τα 3 σενάρια, για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεχίζει στον ΣΚΑΙ με την ίδια εκπομπή τα Σαββατοκύριακα ή ακόμα και με άλλο πρότζεκτ, τελικά πήρε την απόφαση του τα τελευταία 24-ώρα, σε συνέχεια διαπραγματεύσεων. Που θα τον δούμε τελικά τη νέα σεζόν;

Σύμφωνα με ασφαλείς -όπως πάντα- πληροφορίες, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, παρά το έντονο φλερτ με τον ΣΚΑΙ, αλλά και την ανοιχτή επιλογή της ΕΡΤ, θα βρίσκεται τελικά στο OPEN και την πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Ένα, αν μη τι άλλο τολμηρό εγχείρημα, δεδομένου του σκληρού ανταγωνισμού, αλλά με προοπτική βέβαια αφού και η Ελένη δούλεψε φέτος για πρώτη φορά την πρωινή καθημερινή ζώνη, άρα δεν είναι πια καινούργιο το εγχείρημα, και βέβαια ο Λάμπρος έχει δουλέψει για δυο χρόνια με επιτυχία στο πλευρό της, και καλοκαίρι, και τα Σαββατοκύριακα, στο κοντινό παρελθόν.

Κατα τις ίδιες πληροφορίες, επιβεβαιώνεται η παρουσία του δικηγόρου Τάσου Ντούγκα στην εκπομπή, όπως σας είχα πει προ εβδομάδων, και εννοείται ότι αναζητούνται ακόμα πρόσωπα, τόσο για το κομμάτι της ενημέρωσης, όσο και της ψυχαγωγίας. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής θα αναλάβει ο συνάδελφος Γιώργος Σκρομπόλας.

Κλείνοντας, θέλω να μείνετε συντονισμένοι, διότι έρχονται νεότερα για την επόμενη μέρα στο κανάλι της Παιανίας, το OPEN, αλλά και το πρόγραμμα του σταθμού!

Πηγή: youfly.com



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ