2013-01-16 22:11:28
Φωτογραφία για Ολυμπιακός - Καβάλα 2-0
Παρά την προβληματική εικόνα που παρουσίασε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-0) κόντρα στην Καβάλα στο "Καραϊσκάκης" και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "8". Παπάζογλου, Φέισα πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών. Με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι έπειτα από υπερβολική απόφαση του διαιτητή Παπαπέτρου.

Για άλλο ένα ματς ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την απόδοση του, όμως κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει και να αποφύγει τις περιπέτειες. Οι Πειραιώτες παρουσίασαν κακό πρόσωπο ειδικά σ' ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι, κούρασαν τους θεατές με την φλυαρία τους (ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος) όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (2-0).

Στο πρώτο μέρος οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας όμως δεν απειλούσαν ουσιαστικά τον αντίπαλό τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις αποδοκιμασίες των λίγων φιλάθλων που έδωσαν το παρών στο "Καραϊσκάκης".


Στην επανάληψη, το πρώτο γκολ του Παπάζογλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο 59' έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους Πειραιώτες που ανέβασαν (ελάχιστα) την απόδοσή τους. Έπειτα ήρθε και η αυστηρή αποβολή του Πλιάγκα στο 62' και όλα ήταν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Φέισα στο 82' καθώς με ωραίο σουτ πέτυχε (και αυτός) το παρθενικό του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και άνοιξε το δρόμο του Ολυμπιακού προς τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο επαναληπτικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη στις 30 Ιανουαρίου στην Καβάλα.

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητές: Χρήστος Σωτηρόπουλος (ΕΠΣ Αχαΐας), Γιάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας)

Τέταρτος διαιτητής: Γιάννης Καμπαξής (ΕΠΣ  Ευβοίας)

Παρατηρητής: Σοφία Γρυλλάκη (ΕΠΣ Χανίων)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Φέισα, Τζιμπούρ (74' Βλαχοδήμος), Μήτρογλου, Φετφατζίδης (61' Πάντελιτς), Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο, Ζαραδούκας, Πίνο (56' Αμπντούν).

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Σουλογάνης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Γελαδάρης, Πλιάγκας, Εντιαγιέ, Αναστασόπουλος, Μαραγκός, Κούτεφ (60' Μπρατσιάνι), Κοτίτσας, Καλαγκάνης.

Γκολ: 59' Παπάζογλου, 82' Φέισα

Κίτρινες κάρτες: 65' Ντιακιτέ / 25' Ν'Νταγιέ, 39' Πλιάγκας, 66' Γελαδάρης

Κόκκινες κάρτες: 62' Πλιάγκας
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καβαλάρης πρόκρισης!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καβαλάρης πρόκρισης!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ