2012-05-24 00:47:03
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ
Παρακολουθώ εδώ και καιρό την αντίδραση των Γερμανών!

Αφού πρώτα προετοιμάστηκαν και ξεφορτώθηκαν τα καυτά ομόλογα που είχαν τώρα κάνουν το παν για να μας πετάξουν έξω από το ευρώ! Μόλις βλέπουν καμια δημοσκόπηση που παει η ΝΔ μπροστά και ο Συριζα πέφτει αμέσως πετάνε την ατάκα και επεμβένουν πολιτικά στα εσωτερικά θεματα της Ελλάδας για να ξυπνήσουν το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων και να αντιδράσουμε!Λοιπόν μάγκες μου το σχέδιο είναι απλό και μην χτυπιέστε!

Η Γερμανία θέλει την Ελλάδα εκτός ευρω! Για να γίνει αυτό πρέπει να το κάνουμε μόνοι μας! Αν βγει κάποιο κόμμα πλην του Συριζα δεν υπάρχει πιθανότητα να βγούμε! Αν βγεί ο Συριζα και να θέλει να μείνουμε στο ευρώ θα τον αναγκάσουν ή να αναιρέσει τις απόψεις του, αρά πάμε σε εκλογές γιατί ο κόσμος θα τους φτύσει και θα καταρεύσει η κυβέρνηση, ή θα κρατήσει τις απόψεις του! Και στις 2 περιπτώσεις ο δρόμος οδηγεί σε έξοδο μιας και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε οτι ζητάνε! Γι΄'αυτό εξάλου ο Ολαντ και ο άλλοι παρακαλάνε και διατυμπανίζουν οτι μας θέλουν στο ευρώ, όχι γιατί μας αγαπάνε! Απλά δεν έχουν προλάβει να προετοιμαστουν όπως οι Γερμανοι! Εσκασε και το σημερινό οτι κάνουν σχέδια για περίπτωση οικοιοθελούς αποχώρησης και καλά! Απο την άλλη επειδή οι δικοί μας Βενιζέλος και Σαμαράς δεν ήθελαν να χρεωθούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ δίνουν την σκυτάλη στον αφελή Τσίπρα, που παρεπιπτώντως καβάλησε το καλάμι, όπου σε λίγους μήνες θα τον καταριούντε οτι αυτός φταίει για την έξοδο από το ευρώ και οτι αυτοί είναι οι καλοί!

Η Παπαρήγα την κατάλαβε την δουλειά και έχει κάτσει στην ακρούλα της και δεν μιλάει! Χαζή είναι να χρεωθεί τις αθλιότητες 30 χρόνων; Και εμείς οι πολίτες ως αφελεις καθόμαστε και θα καθόμαστε να τρώμε το κουτόχορτο
. Λοιπόν προετοιμαστήτε για έξοδο της χώρας από το ευρώ! Η υποτίμηση δεν θα είναι μεσα σε μια μέρα αλλά σταδιακή μεσα σε 6μηνες με 1 χρόνο! Τα εισαγόμενα προϊόντα και τα δάνεια θα διπλασιαστουν αλλά τα εγχώρια προϊόντα θα πέσουν στο μισό της σημερινής τιμής! Για τα στεγαστικά υπάρχει σχεδιο σε στυλ Αγγλίας ωστε να μην χάσει σχεδόν κανείς το σπίτι αλλά να πληρώνεις ίσως κάποιο ενοίκιο ή να σου μείνει το σπίτι να πληρώσεις κάποιο ποσό και μετα από 99 χρόνια αυτός που θα το έχει να ξαναπληρώνει (όπως στην Αγγλία). Ένα δευτερο σχέδιο είναι να μας δώσουν περίπου 50-70 δις για να μην καταρεύσουμε και τους πάρουμε μαζί στον πάτο! Γενικώς η ζωή για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα χειροτερεύσει κατά πολύ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ